سبد خرید

دومین همایش طراحی سیویل مجتمع‌های صنعتی و نفتی

دومین همایش طراحی سیویل مجتمع‌های صنعتی و نفتی

در تاریخ ۶ دیماه سال ۹۸ دومین همایش طراحی سیویل مجتمع‌های صنعتی و نفتی در دانشگاه الزهرا برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی جناب آقای مهندس نصری، مدیریت محترم عامل شرکت فیدک (طراحی مهندسی فرانگر صنعت): مهندسین مشاور رتبه یک نفت و گاز شروع شد.

ابتدا خانم مهندس ساناز غیاثی به معرفی شرکت مهندسین مشاور فیدک (طراحی مهندسی فرانگر صنعت) پرداختند.
بعد ازآن جناب آقای مهندس نصری، مدیریت محترم عامل شرکت فیدک به توضیح اهمیت و جایگاه منابع و نیروی انسانی در توسعه صنعتی کشور پرداختند.
رزومه تصویری مهندس احمد آغشلوئی در ویدیوی زیر پخش شد:
 
خانم بیتا زاهدی، مجری برنامه، به معرفی برنامه پرداختند.
 
 
پس از آن مدرس دوره آقای احمد آغشلوئی، سرفصلهای دوره جامع طراحی سیویل مجتمع‌های صنعتی و نفتی را تشریح کردند.
 
در ادامه ایشان به تک تک سوالات حضارپاسخ دادند:
 

نظرات شرکت کنندگان:

در این مراسم، چند نفر از حضار، نظرات خود را راجع به سمینار مطرح کردند.
 
 

خانم مهندس ساناز غیاثی:

سلام عرض میکنم. من غیاثی هستم عضوی از مجموعه ی شرکت طراحی مهندسی فرانگر صنعت که امروز در این  همایش به عنوان حامی مجموعه ی پتروسیویل در خدمتتان بودیم.

در خصوص این همایش اگر بخواهم خیلی کوتاه عرض کنم از نظر من این همایش نقاط قوت بسیاری داشت، به خصوص برای فارغ التحصیلان رشته ی عمران، که همانطور همه ی ما مهندس هستیم و می دانیم که آنچه که ما در دانشگاه به عنوان علم بیسیک یاد میگیریم در هر گرایش، چه عمران، چه برق، چه مکانیک، چه سایر رشته های مهندسی، بخش اعظم آن به صورت تئوریک و آکادمیک است. و کوله باری از اطلاعات همراه ما توسط دانشگاه به ما ارائه می شود و ما پس از اتمام کار وارد بخش صنعت می شویم و می خواهیم مشغول به کار شویم. نقطه ی اصلی و مشکل اصلی برای بیشتر فارغ التحصیلان که خودم هم یک دوره ای با این مشکل روبرو بودم این است که وقتی که وارد دنیای صنعت می شویم به صورت عملی نمیتوانیم پلی ارتباطی ایجاد کنیم بین آنچه که آموختیم و آن چیزی که در صنعت نیاز است که به مرحله ی اجرا بگذاریم.

این نوع همایش ها فرصت مناسبی است که ما این پل ارتباطی را برقرار کنیم .

مهندسینی مثل آقای مهندس آغشلویی با تجربه ی بسیار زیادی که در پروژه های بزرگ نفتی و صنعتی دارند این کمک را به ما می کنند که ما در کوتاه ترین زمان ممکن آنچه را که برای ارائه در پروژه های عمرانی نیاز است را بیاموزیم و بتوانیم عملا نقطه ی مثبتی داشته باشیم و به عنوان یک فرد بدون سابقه و بدون اطلاعات وارد دنیای صنعت نشویم.

این فکر میکنم بزرگترین فرصتی است که می تواند در اختیار ما قرار گرفته شود؛ منجمله کسانی که علاقه مند هستند که در پروژه های بزرگ فعالیت کنند، چرا که در این پروژه، به خصوص دوره های ضمیمه با آن، مثال های عملی با دوستان با نرم افزارهای به روز داده می شود، بحث های عملی صورت می گیرد، کامنت های مختلف رد و بدل می شود، راه حل های مختلف، در آن مورد بحث می شود و بار علمی بسیار زیادی را برای دوستان خواهد داشت.

امیدوارم که از این دوره ها استفاده کنید و نتایج خوبی را بگیرید برای ورود به صنعت.


آقای مهندس رضا ماهوتی

– سلام

• سلام عرض میکنم

– میتوانم از شما خواهش کنم خودتان را معرفی بفرمایید؟

• من رضا ماهوتی پور هستم عضو هیئت مدیره مجموعه مهندسین برسا عمران پارس. در حوزه ی بحث های مسیر و انتقال توزیع برق فعالیت داشتیم.

عرض به حضورتان که یک فراخوانی را داده بودید در خصوص همایش شرکت در همایش پتروسیویل. وقتی که محوریت های همایش را مدنظر قرار دادم فهمیدم که بایستی در این همایش شرکت کنم بخاطر اینکه خیلی از بحث هایی که حالا در گذشته ما تجربه کردیم می تواند که با حضور در این همایش و همچنین معرفی کلاس هایی که در حوزه ی عرض به حضورتان تدریس که دارد انجام می شود میتواند برای ما بسیار موفقیت آمیز باشد و با توجه به اینکه پتانسیل کشور در حوزه ی نفت و گاز و عمران و آبادانی می تواند بسیار موثر باشد، این دوره ها می تواند هم نظم بدهد هم عرض به خضورتان که به دانش ما و تجربیات کار در حوزه ی نفتی بیشتر کمک کند.


آقای مهندس علیرضا قاسمی

من علیرضا قاسمی هستم.

مهندس سازه با بیش از حدود ۱۲، ۱۳سال سابقه در حوزه ی طراحی سازه در شرکت های بزرگی مثل ناموران، تارا طرح، آ س صنعت و امروزه مدیر عامل شرکت هیرکان صنعت هستم که به صورت تخصصی در زمینه ی سیویل سازه و‌ معماری کار می‌کند در کارخانجات صنعتی.

نحوه ی آشنایی من با آقای مهندس آغشلویی و‌مجموعه شان از طریق سایت های اینترنتی بود که مدت ها بود پیگیر شروع دوره هایشان بودم و بعد از مدت ها موفق شدم که با ایشان ارتباط بگیرم و با ایشان همکاری کنم.

یکی از دلایلی که من باعث شد در این دوره شرکت کنم با توجه به اینکه ما مهندس سازه هستیم، نبود اطلاعات سیویلی به صورت آکادمیک و حرفه ای بود که این منجر به این شد که ما این را در خودمان لازم بدانیم که در این دوره شرکت کنیم و با توجه به اینکه قبلا هم کسی نبوده که چنین دوره ای را برگزار کند این دوره برای من فکر میکنم خیلی دوره ی مفیدی باشد، هم برای من و هم اینکه انتقال اطلاعات به مجموعه ام که در حال انجام کارهای مربوطه در حوزه ی صنعت هستند.

 

خانم مهندس حمیده مصطفوی:

سلام • سلام – می توانم از شما خواهش کنم که خودتان را معرفی بفرمایید؟ • مصطفوی هستم – خانم مصطفوی می توانم سوال کنم که از کجا تشریف آورده اید؟ • من از کرج می آیم. – الان به چه فعالیتی مشغول هستید؟ • الان در حال حاضر فعلا مشغول نیستم. – خب به چه دلیلی تصمیم دارید که در دوره های ما شرکت بفرمایید؟ • ‏من خب حقیقتش آقای مهندس آغشلویی را از همان اول شروع به کار می شناختم، با ایشان کار را شروع کردم، هر چه یاد گرفته ام از ایشان بوده و میدانستم که خیلی مطالب بیشتر هست برای یاد گرفتن از ایشان. بخاطر همین تصمیم داشتم در دوره ی اول شرکت کنم حتی، ولی خب فرصتش پیش نیامد، در دوره ی دوم که دیدم دوباره هست خیلی خوشحال شدم و تصمیم گرفتم که اینسری را حتما شرکت کنم، چون… میگوییم هنوز خیلی چیزها هست باید بگیرم از ایشان. – خیلی خیلی ممنون، فقط اینکه میخواهید توضیحی بدهید درمورد فعالیت اولی که داشتید و با مهندس آشنا شدید؟ • فعالیت اول من در یک شرکت پیمانکاری بود در فرودگاه پیام کرج به عنوان کارشناس دفتر فنی وارد شدم، یک کارشناس صفر بودم که هیچ‌کاری بلد نبودم و ایشان خیلی زحمت کشیدند، لطف کردند و پله پله کار را به هم یاد دادند، در آن کار با صورت وضعیت نویسی شروع کردم ولی در کار بعدی هم که باز هم با ایشان همکاری می کردم در یک شرکت نفتی بود و به این طریق بود که وارد رشته سیویل شدم و نفت و گاز. علاقه ام بیشتر بود، کار بعدی ام هم نفت و گاز شد و … که بعد دیگر یک مدت کار نکردم تا الان. – خیلی خیلی ممنون از وقت و‌توضیحاتتون. براتون آرزوی موفقیت میکنم.

خانم مهندس سارا نعمت‌پور:

سلام. سارا نعمت پور هستم. کارشناس سیویل، سه سال است که در شرکت پتروشیمی مشغول به‌کار هستم. برای افزایش مهارت خود تصمیم گرفتم که در این همایش شرکت کنم و در ادامه ی آن در دوره های طراحی سیویل پروژه های نفت و‌گار ثبت نام کردم، به امید اینکه مهارت خودم را در این زمینه افزایش دهم.

آقای مهندس امیر حداد:

سلام. امیر حداد هستم، مهندس مکانیک. در این دوره ی پتروسیویل. شرکت کردم که با کلیات کارهای مهندسی عمران شامل سیویل و سازه آشنا شوم که برای کار خودم که در زمینه ی نیروگاهی است بتوانم مهارت هماهنگی بین جزایر مختلف کاری مانند فرآیند، عمران، برق و همچنین کنترل را، به این توانایی برسم. ممنون از شما

آقای مهندس رضا صابر:

صابر هستم.

با خود مهندس آغشلویی در دانشگاه آشنا شدم و اینکه بخاطر اینکه حوزه ی کارم مربوط می شد به مباحث این دوره، تصمیم گرفتم که در این دوره شرکت کنم؛ خصوصا برای بحث جمع آوری آبهای سطحی و بحث رواناب


آقای مهندس فرید حیدرنژاد

بنده سلام عرض میکنم.

فرید حیدرنژاد هستم کارشناس ارشد سازه.

با دوره های آقای مهندس آغشلویی یک یک هفته ای، ده روزی هست که آشنا شدم. بروشور تبلیغاتی رو در یک سری از پیج هایی که داشتم دیدم و برایم جالب به نظر رسید که مایی که همیشه فکر میکردیم داریم رشته ی مهندسی راه و ساختمان درس می خوانیم علاوه بر توانایی که در مهندسی و طراحی کانستراکشن و استراکچرال داریم کار میکنیم بتوانیم در زمینه های راهی تخصص کسب کنیم. چون واقعا این نیازش احساس می شود، دوستانی که در زمینه ی سازه فعالیت دارند خیلی از مبانی سایر تخصص های عمرانی اطلاعات ندارند و خب یک پیوندی برقرار می شود بین صنعت، ساختمام و بلاخره عمران کشور که فکر میکنم یک تنوع ایجاد میشود. و همچنین تخصص های اضافه و بسیار لازمی که کسب کردنش برای هر مهندس عمران – عمران یا راه و ساختمان لازم است. وقتی که در دو ماه می شود یک دوره ی ۱۲۰ ساعته را گذراند و به چنین اطلاعات مفیدی دست پیدا کرد، به همراه حضور در سایت های کاری و عملیات های اجرایی را از نزدیک دیدن و کارکردن به نظر من یک فرصت بسیار مغتنمی است که بنده خودم را جذب کرد تا در این همایش حضور پیدا کنم و خوشحالم از اینکه با مهندس آغشلویی آشنا شدم.


آقای مهندس فروتن:

با سلام.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟